Laat de sterilisatie van uw dier uitvoeren door Dierenkliniek De Waard uit Alblasserdam

Maak kennis met het team van Dierenkliniek Anicura De Waard

Onze dierenartsen in Alblasserdam hebben hart voor uw dier. Wij doen er alles aan om uw gezinslid zo gezond mogelijk te krijgen. Als u ons uw dier toevertrouwt, wilt u natuurlijk iets meer over ons weten. Daarom stellen wij ons hier graag aan u voor. 

Ook gebitsbehandelingen horen bij een goede verzorging van uw dier

Dierenarts Philip Juch

In 1990 ben ik afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na eerst in verschillende praktijken te hebben gewerkt, ben ik in 1992 gestart in Alblasserdam. In al die jaren heeft de praktijk zich ontwikkeld tot een team van meerdere dierenartsen en paraveterinairen. Door de fijne samenwerking met mijn collegae en assistenten is er een prettige sfeer in onze kliniek. We kunnen daardoor veel beteken voor u en vooral voor uw dier(en ). Regelmatige nascholing draagt bij aan onze kwalitatieve zorg. Mijn vaardigheid ligt vooral op chirurgie en cardiologie. Het blijft een fantastisch vak en ik hoop daarom nog lang mijn passie te kunnen genieten.

Dierenkliniek De Waard uit Alblasserdam werkt nauw samen met Verwijscentrum Dordrecht en de Universiteitskliniek Utrecht.

Dierenarts Marije Schaafsma

Ik ben Marije Ferdinandus - Schaafsma, geboren en getogen in Hellevoetsluis. Ik ben getrouwd met Stefan en samen met onze Border Collie Flip genieten we zoveel mogelijk van de natuur, lekker eten, vrienden en familie.

Al op jonge leeftijd raakte ik gefascineerd door de medicijnflesjes en anatomische platen bij de plaatselijke dierenarts. Ik huiverde voor de weinig geduldige veearts, die mij aan zag komen met mijn manke dwerghamstertje, maar vond het desondanks reuze interessant. Nog blijer was ik als ik een spuitje of gaasje meekreeg om het diertje mee te kunnen verzorgen.

Zo kwam het dat ik besloot dierenarts te worden. In 2009 studeerde ik af aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Ik startte als waarnemer en heb door het hele land ervaring opgedaan. In 2015 ben ik als vaste dierenarts bij Dierenkliniek de Waard begonnen.

De diversiteit aan werkzaamheden is voor mij de charme van het vak. Speciale interesse gaat uit naar de dermatologie, interne geneeskunde en chirurgie. In de toekomst ga ik, samen met collega Philip Juch, ook de echografie verzorgen. De nascholing die ik en mijn collega's regelmatig volgen, helpt onze kennis uit te breiden.
Ons fijne team en het contact met u en uw dier maakt dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Goed persoonlijk contact met u en uw dier vinden wij ook als praktijk erg belangrijk. Diergeneeskunde is namelijk meer dan alleen een dier weer beter maken. We combineren professionele zorg en advies in een plan dat past bij uw huisdier en situatie (en houden vinger aan de pols).

Tot slot weten wij uit ervaring dat een bezoek aan de dierenarts soms spannend kan zijn. Samen met mijn collega's probeer ik het bezoek voor uw dier en u dan ook zo aangenaam mogelijk te maken. 

Tot ziens op onze praktijk!

Laat het genezingsproces van uw dier begeleiden door Dierenkliniek De Waard uit Alblasserdam

Paraveterinair Suzanne Graauw

Ik ben Suzanne Graauw en ik werk vanaf januari 1996 met veel plezier bij de dierenkliniek. Ik werk 4 dagen in de dierenkliniek en daarnaast heb ik mijn eigen hondenschool Vagebond. Deze ben ik in mei 2010 gestart. Daarvoor volg ik regelmatig bijscholingen over het gedrag van de hond.

Mijn hobby is natuurlijk het omgaan met mijn eigen honden en paarden. Ik heb een Ierse Wolfshond, Pit, en 3 paarden, Cuba, Lucifer en Fidel. Ik rij en men mijn paarden bit- en ijzerloos. Samen doen we af en toe mee aan een T.R.E.C.-wedstrijd.

Honden zijn veilig bij Dierenkliniek De Waard uit Alblasserdam

Paraveterinair Evelijne Hakkesteeg

Ik ben Evelijne. Sinds 2004 werk ik in Dierenkliniek De Waard. Inmiddels werk ik nog 3 dagen in  week in de praktijk. De rest van de tijd ben ik thuis bezig met mijn dochters en uiteraard met mijn dieren. Ik heb 3 katten en 4 geweldige reuzenkonijnen. Zij krijgen elke dag de nodige aandacht en liefde.

Naast het behalen van mijn diploma paraveterinair heb ik cursussen van Tinley gevolgd voor gedragstherapie van konijnen. Hier werd aandacht besteed aan het opvoeden, trainen en eerste hulp. Daaronder valt ook het herkennen en begrijpen van normaal konijnengedrag. Dankzij de cursussen en ervaring heb ik vele konijnenbaasjes met veel plezier kunnen helpen.

Uw kat is bij Dierenkliniek de Waard in goede handen

Paraveterinair Jacolien de Groot

Mijn naam is Jacolien de Groot.
Na mijn opleiding voor paraveterinair op het Groenhorst Collega in Barneveld ben ik vanaf april 2009 werkzaam op de praktijk en ik doe hier mijn werk met veel plezier. Mij zult u veel zien op de locatie in Nieuw-Lekkerland.

Honden, katten, cavia’s, konijnen, vogeltjes, ratten, fretten, muizen enzovoorts

Paraveterinair Puck Lodder

Ik ben Puck van Arkel. Ik ben in de praktijk gekomen via de eindstage voor mijn opleiding paraveterinair. Na het voltooien van deze stage en het behalen van mijn diploma, ben ik in oktober 2013 aan de slag gegaan hier in de praktijk. Zelf heb ik ook een paar hele lieve dieren. Fenrir is mijn bordercollie. Met hem ga ik er graag op uit om te wandelen. Naast Fenrir heb ik nog 2 erg lieve en vooral ondeugende chinchilla's blues en een Dodger. En 2 unieke katten, Ace&Zelda.

Honden, katten, cavia’s, konijnen, vogeltjes, ratten, fretten, muizen enzovoorts

Paraveterinair Mieke