Dierenkliniek De Waard uit Alblasserdam behandelt uw dier met gevoel

Het zorgplan van Dierenkliniek Anicura De Waard Alblasserdam & Nieuw-Lekkerland

Voor honden, katten en konijnen bieden wij een preventief zorgplan. U krijgt dan de standaard zorg voor uw dier(en) tegen een vast tarief per maand.

Het preventieve zorgplan

Heeft u er al van gehoord?

Wij zijn van start gegaan met het Huisdieren Zorgplan!

We willen graag dat uw huisdier lekker in zijn vel zit en onbezorgd 'dier' kan zijn. Daarom zijn we van start gegaan met het Huisdieren Zorgplan voor een zorgeloos en betaalbaar huisdierenbezit.

Met maandelijkse betalingen voor preventieve gezondheidszorg spreidt u de kosten en geeft u de optimale zorg! Dit is dus geen verzekering, het betreft de preventieve gezondheidszorg, zoals de vaccinaties, een heel jaar lang kwaliteitsproducten tegen vlooien, teken en wormen, uitstekende zorg en regelmatige gezondheidschecks en exclusieve kortingen op overige producten en diensten zoals consultafspraken, operaties of bloedonderzoek!

 

Laat de sterilisatie van uw dier uitvoeren door Dierenkliniek De Waard uit Alblasserdam

Sluit vandaag nog een Huisdieren Zorgplan af en geniet van vele voordelen!

De schriftelijke overeenkomst kunt u verkrijgen bij onze balie in zowel Alblasserdam als Nieuw-Lekkerland. Daar kunt u de ook eerste maandelijkse betaling doen. U ontvangt direct uw voordeelpakket voor de komende 3 maanden met kwaliteitsproducten tegen wormen, vlooien en teken. Hierna betaalt u automatisch per maand gedurende een jaar.

Kom bij ons langs voor een Huisdieren Zorgplan
Ook gebitsbehandelingen horen bij een goede verzorging van uw dier